Töltött bundáskenyér recept
4 szelet szendvicskenyér, melyeknek a héját levágod
fél tubus sajtkrém
5 db tojás csipet sóval felverve
15 dkg minőségi sonka/ szalámi/kolbász
5 dkg reszelt trappista sajt
5 dkg reszelt cheddar sajt
5 dkg vaj/margarin
A sajtokat lereszeled, a tojásokat felütöd majd csipet sóval felvered egy villával lazán. A kenyerek széleit levágod egy késsel. A szeleteket megkened sajtkrémmel, majd sonkával és sajttal beborítod azokat. Lenyomkodod mindegyiket egy konyhai lapát segítségével és egymásra rétegezed. Az utolsót fejjel lefelé teszed rá a kenyerekre. Amint összeállt a szendvicskocka, újra erősen lenyomod, hogy összeálljanak és ne essen szét miközben megforgatod majd a tojásban. A vajat egy serpenyőben felhevíted és a tojásos szendvicset két falapát segítségével körben megsütöd. Akkor jó,ha már "rántotta" színe van a külsejének.
Kettévágva kínálod.